Rutger wil promoveren in Oxford

rutger-kaput-oxfort

Rutger Kaput, 26 jaar, wil promoveren aan de Universiteit van Oxford. Geen gemakkelijke opgave en zeker niet als je dat zelf moet betalen. De kosten: 25 duizend euro per jaar. Oef. Daarom besloot Rutger, net als Annemarie Appelman, een marketingcampagne voor zichzelf te starten.

Harry Potter en Dr. Spin

“De promotieplek is binnen, nu de fondsen nog!”. Via zijn website rutgernaaroxford.nl kun je de promovendus in spé steunen in ruil voor wederdiensten. Zo krijg je voor 100 euro een rondleiding door de historische studentenstad (“Wilt u weten waar Harry Potter eigenlijk naar school ging?”). Voor 10 euro beantwoordt Rutger een ‘Dr. Spin’ (ofwel: zeer lastige) vraag. Voor het oplossen van problemen wordt hij immers opgeleid.

screenshot-rutgernaaroxford

De fascinatie voor Oxford komt voor Rutger overigens niet uit de lucht vallen. Al op zijn 9e was hij zo onder de indruk van de bibliotheken en collegezalen, dat hij toen al wist hier ooit terug te willen komen. Gaat hem dat nu, bijna 20 jaar later, lukken?

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Rutger wil promoveren in Oxford'?