fbpx

Dag 56: Annemarie heeft een baan!

annemarie-appelman

Met nog vier dagen op de teller, heeft Annemarie Appelman haar droombaan gevonden. Haar unieke zoektocht verliep volledig via social media als Hyves, Twitter, Facebook, LinkedIn en haar blog. Het heeft zijn vruchten afgeworpen; op dag 56 is de handtekening onder haar contract gezet. Vier dagen binnen de haar gestelde termijn van 60 dagen.

De perfecte baan

Opvallend detail; ze had in de eerste week van haar actie al een gesprek met het bedrijf gehad. Dat voelde direct goed, maar kon haar perfecte baan zich al zo snel aandienen? Vervolggesprekken werden door vakanties helaas vertraagd. Haar zoektocht ging door, gesprekken met andere bedrijven werden gevoerd. Het juiste gevoel bleef toch bij ‘bedrijf nummer 1’: Nudge. De perfecte baan had zich inderdaad in week 1 aangediend. De ervaringen van de volledige 56 dagen had ze echter voor geen goud willen missen.

annemarie-appelman-screenshot

Blog

Annemarie blijft bloggen. “Het zal een mix worden tussen de start van mijn nieuwe loopbaan, duurzaamheid in de breedste zin en alle onderwerpen die mij persoonlijk raken.”

We wensen Annemarie veel succes met haar nieuwe baan!

Tags: , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Dag 56: Annemarie heeft een baan!'?