Jonge Ambtenaar van het Jaar

jonge-ambtenaar-van-het-jaar

De verkiezing van de nieuwe ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’ (#JAvhJ) gaat weer van start, de zoektocht naar ambitieuze en talentvolle Young Professionals. Geen gemakkelijke opgave, want je moet natuurlijk van goeden huize komen om als hét talent van 2012 uit de bus te komen.

Het is de tiende keer dat FUTUR deze verkiezing houdt. Volgens het netwerk van jonge ambtenaren is de verkiezing in het leven geroepen om “het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen”. Misschien in deze roerige tijden belangrijker dan ooit? De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen en staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren in de belangstelling.

javhj-start-twitter-screenshot

Ben jij hét talent van 2012?

Ben jij enthousiast over werken bij de overheid, toon je lef en initiatief, behaal je goede resultaten, ben je creatief, zoek je continu naar vernieuwing, ben je een voorbeeld voor jonge ambtenaren, heb je minimaal drie jaar werkervaring bij de overheid…. én ben je jonger dan 36 jaar? Gefeliciteerd! Je voldoet in ieder geval aan de criteria. Nomineer jezelf (of laat dat door een vriend of collega doen) voor 31 oktober voor de titel.

In de voetsporen van…

Als Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012 treed je in de voetsporen van inspirerende voorgangers. De eerste winnaar in 2002, Medy van der Laan, werd kort na het winnen van de titel staatssecretaris van Cultuur en Media. Wassila Hachchi, winnaar van 2007, werkt nu als Tweede Kamerlid van D66. Pieter van Hofwegen, winnaar van de verkiezingen van vorig jaar, werkt momenteel als Adviseur Online Media. Hij vind zichzelf wat minder een ‘podiumbeest’, maar draagt zijn boodschap juist via Twitter, Facebook en columns uit.

pieter-van-hofwegen-tweet

Ben jij de Jonge Ambtenaar van het Jaar? Of ken je iemand die deze titel verdient? Kijk voor meer informatie en nomineren op www.jongeambtenaarvanhetjaar.nl.

Tags: Future Leaders, Jonge Ambtenaren, Wedstrijd
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Jonge Ambtenaar van het Jaar'?