Top 50 Companies for Diversity

diversity-inc-top-50

PwC is één van de meest diverse bedrijven ter wereld. Dat blijkt uit de Top 50 Companies for Diversity die vorige week door het tijdschrift DiversityInc is uitgebracht. Ook de andere accountantskantoren doen het goed. Ernst & Young eindigde op 5, Deloitte op 8 en KPMG op plaats 29.

Top 10 Companies for Diversity

  1. Kaiser Permanente
  2. Sodexo
  3. PricewaterhouseCoopers
  4. AT&T
  5. Ernst & Young
  6. Johnson & Johnson
  7. IBM
  8. Deloitte
  9. Kraft Foods
  10. Colgate-Palmolive

Andere bedrijven in de lijst zijn onder meer Accenture (23), Abbott (24), Procter & Gamble (25) en KPMG (29).

Diversiteit bij PwC

Volgens PwC komen de meest innovatieve en onconventionele oplossingen voort uit een samenspel van zienswijzen, culturen, kennis en ervaringen. ‘Inclusief is het tegenovergestelde van exclusief, oftewel: wij willen niemand buitensluiten. We zijn er van overtuigd dat de performance van PwC verbetert als we een grotere diversiteit aan talent in huis hebben,’ aldus Diversity director Astrid Tebberman in een interview.

PwC is ook ondertekenaar van de Charter Talent naar de Top die streeft naar een grotere toestroom, doorstroom en behoud van vooral vrouwelijk talent in topfuncties.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Top 50 Companies for Diversity'?