fbpx

Wat wil ik met mijn carrière? Zo ontdek je wat je leuk vindt

Wat wil ik met mijn carrière? Zo ontdek je wat je leuk vindt careerwise solliciteren wat vind ik leuk

Ik wil alles! Ik wil werk waar ik blij van wordt. Ik wil, net zoals jij, iets betekenen in de wereld. Ik wil liefde, avontuur, wel honderd hobby’s en een hond. Hoe zorg ik ervoor dat al die dingen geen voorwaarden worden voor geluk? Als coach werk ik actiegericht. Dit betekent niet alleen praten, maar vooral ook gaan doen en ervaren. Op Careerwise vertel ik je hoe mij dat afgaat.


Vind je het lastig om echt te weten wat je wil in je carrière? Wil je de ICT in maar toch nog  iets doen met taal? Misschien zoek je wel verkeerd! Daarom hier een belangrijke tip om meer focus te krijgen in jouw zoektocht.

De tip: wat je wilt ligt wat dieper

Kijk niet zozeer naar wat voor soort dingen je leuk vindt om te doen maar waarom je die dingen leuk vindt. Misschien doe je bijvoorbeeld hockey omdat je van spelen houdt of omdat je van werken in teamverband houdt. Of misschien doe je graag boodschappen voor de buurvrouw omdat je er graag voor een ander bent of juist omdat je het contact dat je met haar hebt zo leuk vindt.

Richting voor jouw carrière

Als je vanuit daar al je antwoorden verzamelt dan heb je een soort richtingaanwijzers die je weer in verschillende dingen kan zien terugkomen. Zo zal je zien dat je veel meer mogelijkheden hebt waarin jij jouw talent kan toepassen en waarin je gelukkig gaat zijn in je werk.

Veel plezier met uitvinden wat er dieper ligt bij jou!

Persoonlijk Leiderschap Reis header - Ankeren in een baai 2020 - young professional - persoonlijk opleidingsbudget
Persoonlijk Leiderschap betekent worden wie je bent en doen wat je écht wilt. Wat heb jij de wereld te brengen? Lees meer...
Tags: , , , , , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Wat wil ik met mijn carrière? Zo ontdek je wat je leuk vindt'?