Werkplek vd Week: Arval

arval

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Deze week: autolease maatschappij Arval, onderdeel van de BNP Paribas Group. Het bedrijf behaalde in 2010 voor de vijfde keer op rij de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid en zit sinds 2007 met ruim 200 mensen in een nieuw kantoor in Houten.

Oorspronkelijk werkten Arval medewerkers vanuit afzonderlijke afdelingen zoals BackOffice, Sales en Inkoop. Het nieuwe kantoor moest beter aansluiten op de nieuwe multi-disciplinaire manier van werken, waarbij klanten te maken krijgen met één contactpersoon uit een team van specialisten.

arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas
arval werkplek houten bnp paribas

Het resultaat is een open, flexibel kantoor. Mensen hebben er de ruimte om samen te werken, en kunnen zich ook afzonderen voor klussen waarbij concentratie is vereist. Één voorbeeld is het restaurant, waar mensen lunchen, informeel overleggen en personeelsbijeenkomsten houden.

Uit het Heliview Fleetmanagement Monitor onderzoek blijkt dat medewerkers van Arval door hun klantvriendelijkheid, correcte afhandeling van (schade)meldingen en communicatieve vaardigheden het verschil maken. Als we het zo zien, lijkt de werkplek daar zeker een rol in te spelen.

Foto’s: Steelcase Nederland, onder een Creative Commons licentie.
Klik hier voor meer foto’s.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Arval'?