Werkplek vd week: Coolblue

Cooblue
In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken. Deze week zijn we bij Coolblue, het bedrijf achter ruim 200 webwinkels zoals TVstore.nl en Laptopshop.nl.
.

Bokito als inspiratie voor je werkplek

Op een steenworp afstand van Rotterdam CS ligt dit hoofdkantoor van Coolblue. Het pand heeft achttien eigenzinnige themakamers. Medewerkers zelf zijn de bedenkers van deze kamers. De meest populaire is de Apenkooikamer, gemodelleerd naar het verblijf van zilvergorilla Bokito in Blijdorp.

Verder telt het kantoor twee arcadehallen, 250 werkplekken en een gezellige picknickruimte waar, juist, gegeten wordt . Maar je kunt hier ook herinneringen ophalen uit je jeugd in de Mario Bros-kamer of natuurlijk gewoon werken met andere young professionals.

welkomapenkooi-themakamerpicknick-lunchdekuip-themakamerslaapkamer-themakamersupermariobros-themakamerthemakamer-magazijnvrienden-themakamer

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd week: Coolblue'?