fbpx

Werkplek vd Week: DLA Piper

kantoor-dla-piper-amsterdam-100

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken. Deze week: DLA Piper aan de Amsterdamse Zuidas, de thuisbasis van 250 medewerkers, onder wie 130 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Leuk aan dit kantoor is dat de medewerkers zelf hebben meegestemd over de inrichting.

Blikvangers zijn de vrolijke regenboogkleuren die door het pand lopen. Zo zijn de ruimtes waar weinig zonlicht binnenkomt aangekleed met warme kleuren als rood en oranje. Waar veel zonlicht binnenkomt is gekozen voor koele kleuren. De werknemers hadden overigens niet de vrijheid om hun eigen kleuren te kiezen, maar konden wel van kamer wisselen als dat nodig was. Sommige mensen zijn nu eenmaal typisch ‘rood’ en anderen weer typisch ‘blauw’.

kantoor-dla-piper-amsterdam-zuidas-07
kantoor-dla-piper-amsterdam-10
kantoor-dla-piper-amsterdam-02
kantoor-dla-piper-amsterdam-03
kantoor-dla-piper-amsterdam-09
kantoor-dla-piper-amsterdam-04
kantoor-dla-piper-amsterdam-05
kantoor-dla-piper-amsterdam-11
kantoor-dla-piper-amsterdam-06
kantoor-dla-piper-amsterdam-13
kantoor-dla-piper-amsterdam-08

Voor de advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn er grofweg twee soorten activiteiten: klantencontacten of gecontentreerd werken aan zaken. Het gebouw bestaat daarom uit vergaderruimtes, lounges, ontvangstzones en af te sluiten werkkamers in plaats van open werkvloeren, zoals bij Interpolis en Microsoft. Al met al een vrolijke werkomgeving die we graag laten zien!

Bron: DLA Piper, IPMMC Consult en Hofman Dujardin Architecten

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu