Werkplek vd Week: Endemol Nederland

endemol-werkplek-vd-week

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Het nieuwe complex van Endemol Nederland in Amsterdam Zuid-Oost bestaat uit een amusementstudio voor 1.000 man publiek, dramastudio’s, opnamestudio’s, regie- en kleedkamers en biedt kantoorruimte aan zo’n 700 werknemers.

Naast het creëren van een innovatieve werkomgeving, was het gebruik van duurzame energie een van de uitgangspunten bij het neerzetten van het nieuwe complex. De energiekosten zijn met 15% verlaagd door de kantoren en studio`s met koud water uit de Ouderkerkerplas te koelen.
.

IMG_0285
IMG_0292
IMG_0294
IMG_0297
IMG_0301
IMG_0298
IMG_0303
IMG_0304
IMG_0306
IMG_0309

Kijk hier voor meer informatie over werken bij Endemol Nederland.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Endemol Nederland'?