Werkplek vd Week: Greetz

greetz-kantoor-pactor-100

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken. Deze week: Greetz in Amsterdam. We kennen het bedrijf natuurlijk allemaal van kaarten als ‘Van harte gefeliciteerd’, maar wat je misschien niet wist is dat Greetz de eerste echte online kaartenwinkel was.

Inmiddels is Greetz een internationaal bedrijf met zo’n 45 medewerkers, waaronder designers, (online) marketeers, software engineers en sitemanagers. En gelijk hebben ze: wie wil er niet in dit kantoor werken!

greetz-kantoor-pactor-01
greetz-kantoor-pactor-02
greetz-kantoor-pactor-03
greetz-kantoor-pactor-04
greetz-kantoor-pactor-05
greetz-kantoor-pactor-08
greetz-kantoor-pactor-09

Overigens kennen de oprichters van Greetz, Simen Schimmel en Johan van Vulpe,  elkaar nog van hun studententijd: ze woonden bij elkaar in huis tijdens hun studie Bedrijfskunde in Rotterdam. Na het maken van 15.000 euro winst met hun eerste bedrijfje, konden ze twee dingen doen. Allebei een goede tweedehands auto kopen en solliciteren bij een groot bedrijf. Of computers kopen, een kantoorruimte huren en nadenken over nieuwe business. Zo ontstond Greetz in 2004. Zeven jaar later wordt het bedrijf nog steeds gezien als een echte ‘innovator’.

Met dank aan Pactor voor de foto’s!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags:
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Greetz'?