fbpx

Werkplek vd Week: ING House

ing-house-00

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken in Nederland. Deze week: ING House in Amsterdam. De ‘schoen’ of ‘kruimeldief’ is het internationale hoofdkantoor van de ING Groep. Er werken hier ongeveer 500 mensen. Het maakt sinds 2002 rijden op de A10 een stuk leuker.

De helft van de kantoorruimte bestaat uit flexibele werkplekken. Verder is er een auditorium met 250 plaatsen, een foyer, een restaurant, receptie, bibliotheek en een aantal ontmoetingsruimtes. De meeste werkplekken bieden uitzicht op één van de 6 binnentuinen, die volledig zijn geïntegreerd in het ontwerp van het gebouw. En voor plekken die dat niet hebben, is er nog altijd de indrukwekkende kunstcollectie.

ing-house-11
ing-house-01
ing-house-03
ing-house-13
ing-house-08
ing-house-04
ing-house-09
ing-house-10
ing-house-14

Volgens de ING is het gebouw ontworpen om het imago van de ING uit te stralen: innovatief en transparant, dynamisch en duurzaam.

Klik hier voor meer foto’s.
Foto’s: ING Groep en Minke Wagenaar onder een Creative Commons licentie.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: ING House'?