fbpx

Werkplek vd Week: Skype

skype-100

In de rubriek Werkplek vd Week nemen we een kijkje bij bijzondere werkplekken. Deze week weer eens inspiratie uit het buitenland: het kantoor van Skype. Het onlangs gerenoveerde kantoor van Skype in Palo Alto, biedt kantoorruimte aan 250 high-tech werknemers.
..

De ruimte is ontworpen om de interactie en spontaniteit tussen werknemers aan te moedigen en moet het innovatieve gedachtegoed van Skype weerspiegelen. En dat is volgens ons goed gelukt! Het kantoor mag zeker niet ontbreken naast Facebook, Google en Twitter.

skype kantoor
skype-kantoor-02
skype-kantoor-03
skype-kantoor-04
skype-kantoor-05
skype-kantoor-06
skype-kantoor-07
skype-kantoor-08
skype-kantoor-09
skype-kantoor-10
skype-kantoor-12

Klik hier voor meer foto’s van het kantoor in Palo Alto en op Wovox voor meer foto’s van het Skype-kantoor in Luxemburg.

Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Werkplek vd Week: Skype'?