fbpx

650 hipo's varen naar Zeebrugge

race-of-the-classics

Wat krijg je als je 24 klassieke zeilschepen, 23 bedrijven en 650 high potentials bij elkaar brengt? Onder begeleiding van kanonschoten is vanmorgen de vijfde editie van de Race of the Classics for Young Professionals van start gegaan. Na de showstart zet de vloot koers richting Noordzee.

rotc-5

Het doel van de Race of the Classics is interactie onder hoogopgeleide jonge professionals middels teamwork, netwerken en competitie. De Race brengt niet alleen young professionals en bedrijven met elkaar in contact, maar ondersteunt ook het Nederlands varend erfgoed.

Het wedstrijdveld bestaat dit jaar uit: ABN AMRO, Achmea, Ahold, ASML, BDO, Houthoff Buruma, IBM, Imtech, ING Groep, Koninklijke Marine, KPN, Min. van Economische Zaken, ORMIT, Philips, Rabobank, Shell, Simmons & Simmons, Stork, TNT, Volker Wessels, Vopak en APF International.

Windkracht, windrichting en golfslag hebben de organisatie ertoe doen besluiten om dit jaar niet over te steken naar Engeland. De bestemming van dit jaar is Zeebrugge, om vervolgens in het historische Brugge af te meren. Op vrijdag 22 oktober zeilen de schepen terug naar Nederland, zondag 24 oktober wordt de vijfde editie van de Race of the Classics for Young Professionals, varend vanuit IJmuiden, afgesloten met een spetterende finish op het IJ in Amsterdam.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '650 hipo's varen naar Zeebrugge'?