fbpx

DenkTank zoekt denkers

nationale-denktank-2011

Kun jij Nederland verbeteren? Meld je dan uiterlijk 15 mei aan voor een unieke en leerzame ervaring die leidt tot concrete maatschappelijke verbeteringen. In een team van studenten en young professionals werk je aan een sociaal vraagstuk en ontmoet je sleutelfiguren uit het bedrijfsleven.

De Nationale DenkTank

De Nationale DenkTank is een team dat ieder jaar opnieuw wordt samengesteld en bestaat uit circa twintig veelbelovende masterstudenten, pas afgestudeerden en promovendi. Van media augustus tot eind november zoekt dit team creatieve, innovatieve en praktische oplossingen voor een maatschappelijk probleem. In 2011 buigt de DenkTank zich over de vraag hoe organisaties zich moeten voorbereiden op het arbeidslandschap van morgen.

Ontmoet sleutelfiguren

Deelnemers van De Nationale Denktank maken kennis met de meest talentvolle ondernemende mensen van Nederland. Je krijgt de kans om sleutelfiguren uit het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen te ontmoeten in trainingen, interviews en presentaties. Partners van de denktank zijn onder meer McKinsey & Company, De Brauw Blackstone Westbroek, de Baak, de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam.

Profiel kandidaten

De Nationale DenkTank zoekt bijzondere mensen voor een bijzondere opdracht. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de deelnemers. Niet zozeer het absolute genie, maar personen die in staat en bereid zijn om een bijzondere prestatie te leveren in korte tijd. De kandidaten worden geselecteerd op basis van analytisch vermogen, een brede maatschappelijke interesse, creativiteit, teamgeest en hun vermogen om buiten bestaande kaders te denken.

Aanmelden?

Ga naar www.nationale-denktank.nl schrijf je in voor 15 mei!

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu