fbpx

Meedoen aan de Race of the Classics for Young Professionals – Zo doe je dat!

De Race of the Classics for Young Professionals (ROTCYP) is een van de grootste Young Professional evenementen van het jaar. Aankomende oktober is de tiende editie van dit meerdaagse zeilevenement. Careerwise is erbij, net zoals vorige jaren om alles in beeld te brengen. Wil jij het zelf beleven en meedoen aan de Race of the Classics for Young Professionals? Lees dan hieronder verder en kom 19 maart naar de informatiebijeenkomst.

Wat meedoen aan de Race of the Classics inhoudt

De Race, a.k.a. “de REES“, wordt ieder jaar door ruim 680 jonge talenten van verschillende bedrijven gevaren. Aan boord van vierentwintig klassieke zeilschepen zul je van 13 t/m 18 oktober op de Noordzee doorbrengen. Het behoud van ons varend erfgoed is een van de belangrijkste doelstellingen van de REES. Daarnaast wordt er gezeild, gedanst, gekletst en gelachen.

Zeilen, netwerken & een goed feestje

Mocht je nog nooit een stap hebben gezet op een zeilschip? Geen nood: zeilervaring is namelijk niet nodig. Je wordt begeleid door ervaren schippers en bemanningsleden van ons varend erfgoed.

ROTCYP 2014 finish Careerwise

Careerwise brengt het in beeld

Door middel van blogs, interviews, videobeelden en foto’s zullen wij samen met de organisatie de REES in beeld brengen. Hier een kleine sfeerimpressie hoe het er vorig jaar aan toe ging.

Meedoen?

Donderdag 19 maart zal de eerste Team Captains Meeting plaatsvinden. Op deze vrijblijvende informatieavond hoor je meer over de ROTCYP 2015 en de precieze inschrijfprocedure. Ook kun je vragen stellen en kennismaken met de organisatie. Lijkt het je wat? Mis deze avond dan niet! Nog even alles op een rijtje:

Datum: donderdag 19 maart 2015
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Café de Heffer in Amsterdam

Zo kun je je aanmelden

Meld jullie interessen in de ROTCYP en je komst op 19 maart door een mail te sturen naar secretaris@rotcyp.nl en vermeld hierbij jullie namen en de naam van jullie bedrijf.

Tags: , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Meedoen aan de Race of the Classics for Young Professionals – Zo doe je dat!'?