Creeer Rust in je Hoofd – 10 stappen – Sanne Wurzer – Careerwise

E-book: Creëer Rust in je Hoofd – In 10 eenvoudige stappen – Sanne Wurzer

Wat fijn dat je ook bezig bent de kwaliteit van je leven verder te vergroten, bijvoorbeeld door meer rust in je hoofd te creëren. Speciaal voor dat laatste heeft Sanne Wurzer (coach en auteur van het boek Blonde Boeddha) dit e-book gemaakt. Puntsgewijs beschrijft ze dingen die voor haar goed werken. Misschien zitten er opties tussen die jou ook verder helpen.

Natuurlijk hoef je niet alles uit dit e-book te doen om de rust daadwerkelijk te krijgen. Het is bedoeld als een geschreven buffet dat opties aandraagt om op je eigen tijd dingen van uit te proberen.

E-book voor starters en Young Professionals.

Download het gratis e-book Creëer Rust in je Hoofd – In 10 eenvoudige stappen van Sanne Wurzer. Wil jij slim aan je carrière beginnen? Dan is dit e-book iets voor jou.

*Met de informatie en oefeningen uit het e-book zijn wij overtuigd dat jij meer rust in je hoofd kunt creëren. Van ons ontvang je het e-book en (max. 2x per maand) het beste van Careerwise & Sanne Wurzer (coaching met Sanne): ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (geen spam en uitschrijven kan elk moment).

Lees meer over de auteur: Sanne Wurzer.

Careerwise is een online magazine en verzorgt workshops, trainingen en leiderschapsprogramma’s speciaal voor young professionalsLees meer…


Ga op de somberste dag van het jaar met Careerwise naar de Thank Got it's Monday show