fbpx

Ervaar Het Generatietheater – Careerwise Relatie Event

Careerwise Het Generatietheater

Do 27 juni | 8:30 – 12:30u | Alkmaar | Proeverij voor HR-professionals

Elke generatie is anders. Daarom is het belangrijk om over goede handvatten te beschikken en de juiste HR-instrumenten in te zetten. Generatiemanagement draagt bij aan het binden van mensen en aan de juiste ‘match’ tussen medewerker en organisatie.

Momenteel hebben we voor het eerst in de geschiedenis vijf verschillende generaties op de werkvloer. Hoe zet je generatiediversiteit in om als organisatie, afdeling of team fris en bij de tijd te blijven? Hoe blijf je aantrekkelijk voor jonge en oudere medewerkers én voor klanten?

De toekomst van je organisatie hangt af van de jeugdigheid van alle generaties, van de oudste tot de jongste.

Programma: maak kennis met Het Generatietheater

Wat gebeurt er als een nieuwe generatie zich ongewild aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kan je dat ombuigen? Met dit soort vragen gaan we aan de slag. Dat doen we door middel van interactief theater: een energieke en speelse mix van generatiescènes, gebaseerd op het onderzoek van Dr. Aart Bontekoning. Hij voedt het Generatietheater met ontelbare tenenkrommende, bemoedigende, soms hilarische situaties uit de praktijk.

  • Interactief leren
  • Samen lol hebben om herkenbare situaties
  • Prikkelende en open gesprekken voeren
  • Het opwekken van bewustzijn en de jeugdigheid

Careerwise Het Generatietheater

Voor wie

HR-verantwoordelijken en managers die willen kennismaken met het Generatietheater. Generatiemanagement en generatieleren zijn abstracte begrippen voor iets wat heel concreet aanwezig is op vrijwel elke werkvloer. Ontdek hoe theater als vorm een geweldige kans biedt om hiermee als organisatie aan de slag te gaan en kansen te benutten. Na vandaag heb je praktische tips en handvatten om kennis over generaties te vertalen naar je HR-beleid.

Sprekers

Aart Bontekoning

Aart Bontekoning is generatie-expert. In 2007 promoveerde hij op: Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie. De afgelopen jaren verzorgde hij in veel, vooral Nederlandse, bedrijven generatieprojecten en generatieworkshops. Recent verscheen van hem The Power of Generations.

Aart.Bontekoning

Het Generatietheater

Het Generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar samen met Aart Bontekoning hebben ondergedompeld in de generatiethematiek. Anoek Neele is de verbindende moderator.

Praktisch

Datum: Donderdag 27 juni 2019
Tijd: 8:30 uur tot 12:30 uur
Locatie: Sportcomplex De Meent, Alkmaar

Careerwise relatie-evenement i.s.m. H&S Adviesgroep

Koop je ticket

Door je aan te melden ontvang je gratis de whitepaper met resultaten van het meest recente onderzoek door Aart Bontekoning en Careerwise: Millennials & Werk.

*geen iDeal? Meld je aan via ons contactformulier.
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu