Young Professional Onderzoek Millennials en Werk Werkenergie 3

Onderzoek: Werkenergie bij Millennials

Hoe verhoog je het werkplezier en de betrokkenheid van millennials?
En hoe voorkom je onnodig energieverlies en burnouts?
Nieuwsgierig? Wij ook!

Millennials, er wordt veel over gezegd en geschreven. Maar het wordt niet vaak concreet. Dat millennials autonomie en betekenisvol werk belangrijk vinden en een hekel hebben aan bureaucratie zijn bekende voorbeelden. Maar waarop kan jij als HR-professional concreet sturen om je organisatie aantrekkelijk te maken voor jong talent?

In 2020 is een derde van de arbeidsmarkt een millennial
(bron: Manpowergroup)

Tijd voor onderzoek!

Reden om in actie te komen vinden wij. In deze vierde editie van het Young Professional Onderzoek vertalen we abstracte millennial-kenmerken naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Waar krijgen millennials energie van? En wat kost hen energie?

Vraag de whitepaper aan:
Stuur mij de whitepaper (september) en houd mij op de hoogteIk wil meer informatie over een eigen Millennial ScanIk wil een eigen Millennial Scan

Wie zijn wij?

Het onderzoek is een initiatief van Careerwise, Appical en millennial-experts.

Op dit moment zitten ongeveer 100,000 millennials thuis vanwege te veel stress (bron: NOS)

Invulling en uitwerking: krijg nieuwe inzichten

De antwoorden van millennials leveren nu al een schat aan nieuwe inzichten. Die delen we vanaf september in een whitepaper.

What’s in it for you?

Al ruim 70 organisaties deelden het onderzoek en ruim 3000 millennials vulden de vragenlijst in (< 5 min).

1. Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar de uitkomsten en wil je op de hoogte blijven? Vul dan je gegevens in. Je ontvangt dan in september als eerste de whitepaper.

2. Help mee en steun het onderzoek

Ben je nieuwsgierig én wil je ons initiatief steunen? Deel dan deze link naar de vragenlijst. Je ontvangt als eerste de whitepaper. Samen gaan we voor antwoorden, voor meer plezier en positieve energie op de werkvloer in Nederland, voor millennials zélf en voor jou als HR professional of werkgever.

3. Ga voor je eigen millennial-scan

Door de vragenlijst via een unieke link binnen jouw organisatie of netwerk te delen, kunnen wij een deelrapport voor je maken. Dit rapport geeft een exact beeld van de werkenergie bij millennials binnen jouw organisatie. Wat gaat er goed, wat valt er te verbeteren? Wij geven tips en handvatten op basis van jullie eigen resultaten.

In zo’n uniek rapport benchmarken we jullie resultaten tegen de totale uitkomsten. Al tientallen organisaties gingen jullie voor. Investering: €1.350,- (vraag vrijblijvend een offerte aan).

Meer informatie ontvangen?
Stuur mij de whitepaper (september) en houd mij op de hoogteIk wil meer informatie over een eigen Millennial ScanIk wil een eigen Millennial Scan


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...