Lifebalance

Je carrière, je relatie, sport, personal finance: alles draait om opbouwen. Geen wonder dat burn-outs vooral bij young professionals voorkomen. Ben jij in balans? Lukt het om lief te zijn voor jezelf? Careerwise ondersteunt jouw lifebalance met tips en ervaringsverhalen.

Gelukkig zijn

Alles goed? Ja hoor, prima! Maar ben jij echt gelukkig? Zo niet, wat heb jij nodig om gelukkig te worden? Wat betekent geluk eigenlijk voor jou?

Nee-zeggen

Nee-zeggen is één van de moeilijkste dingen voor veel young professionals. Want je wilt van alles, behalve iemand teleurstellen. Maar iedereen heeft grenzen. Hoe bewaak jij die van jou?

Stress & Balans

Stress en balans zijn elkaars tegenpolen. Aan welke kant van het spectrum sta jij? Op deze plek vind je tips tegen stress en mooie verhalen over balans.

Bewust & gezond

Als jij lekker in je vel zit, bereik je veel meer in je werk en privé. Maar iedereen heeft zijn ups en downs en beperkingen. Hoe ga je daar bewust mee om? Een gezonde lifestyle helpt je verder.

Personal Finance

Jij bent de CEO van je leven, maar ook van jouw bankrekening. Daarom heeft Careerwise artikelen over sparen en financiële bewustwording. Want dromen is fijn, maar er is vaak wel geld nodig om ze uit te laten komen.

Liefde & Relatie

Zelfacceptatie gaat hand in hand met liefhebben. Maar hoe denk jij eigenlijk over liefde? Wie ben jij in jouw relatie met de mensen om je heen?

Imperfectie

Perfectie nastreven zorgt voor voortdurende stress, angst en het nooit-goed-genoeg gevoel. Imperfectie omarmen zorgt voor rust, tevredenheid en geluk. Wat kies jij?

Burn-out Test

Stiekem weleens bang dat je te ver over je grens bent gegaan? Doe hier de Burn-out Test. En wees lief voor jezelf: haal adem en rust.

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Lifebalance'?