Breken of gebroken worden

Breken of gebroken worden

Principes. We hebben ze allemaal. De manier hoe je werkt of in elkaar zit. Principes gaan om jou. Maar wanneer gaan deze principes tegen je gaan werken? Zonder dat je het zelf beseft, want ja… het is nou eenmaal een principekwestie.

Ik ben nooit iemand geweest die om geld vraagt. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan en ik heb veel workshops en trainingen gratis gegeven. Voor mij was dat niet meer dan logisch: ik moest nog ervaring opdoen en mezelf bewijzen. Als je eenmaal meer ervaring hebt, kun je betaald worden. Zo werkt het voor mijn gevoel.

Velen zullen het niet met me eens zijn, maar hé… voor mij is het nou eenmaal een principekwestie.

Dus toen iemand mij vertelde om een crowdfunding te organiseren om mijn oude boeken op te kopen kromde mijn tenen, stopte ik met ademen en zaten mijn schouders vast. Indirect bedelen? Dat gaan we niet doen!

Daar, precies daar is de grens. Op het moment dat jouw eigen principes in de weg gaan staan van kansen en mogelijkheden. Van groei en ontwikkeling.

Dus, ik ga nog even vies misbruik maken van deze situatie en hier mijn crowdfunding delen.

 

Guusje Slagter auteur Careerwise

 

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Breken of gebroken worden'?