fbpx

Breken of gebroken worden

Breken of gebroken worden

Principes. We hebben ze allemaal. De manier hoe je werkt of in elkaar zit. Principes gaan om jou. Maar wanneer gaan deze principes tegen je gaan werken? Zonder dat je het zelf beseft, want ja… het is nou eenmaal een principekwestie.

Ik ben nooit iemand geweest die om geld vraagt. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan en ik heb veel workshops en trainingen gratis gegeven. Voor mij was dat niet meer dan logisch: ik moest nog ervaring opdoen en mezelf bewijzen. Als je eenmaal meer ervaring hebt, kun je betaald worden. Zo werkt het voor mijn gevoel.

Velen zullen het niet met me eens zijn, maar hé… voor mij is het nou eenmaal een principekwestie.

Dus toen iemand mij vertelde om een crowdfunding te organiseren om mijn oude boeken op te kopen kromde mijn tenen, stopte ik met ademen en zaten mijn schouders vast. Indirect bedelen? Dat gaan we niet doen!

Daar, precies daar is de grens. Op het moment dat jouw eigen principes in de weg gaan staan van kansen en mogelijkheden. Van groei en ontwikkeling.

Dus, ik ga nog even vies misbruik maken van deze situatie en hier mijn crowdfunding delen.

 

Guusje Slagter auteur Careerwise

 

Tags: , ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu