De 5 beste podcastseries voor jou als millennial

De 5 beste podcastseries voor jou als millennial - by Lukas Hartmann - man-in-gray-hooded-jacket-walking-on-gray-bricks-pavement-907526 (1)

Ik verdiepte mij in de wereld van de podcasts, een wereld waar ik eigenlijk nooit kwam. Maar ik ben om: wat een toffe gesprekken en onderwerpen! Ik heb de 5 beste podcastseries voor millennials op een rij gezet. Luister, geniet en vind antwoord op vragen en uitdagingen.

Waarom podcasts?

Podcasts laten je deel uitmaken van bruisende conversaties, terwijl je zelf het moment en de plaats kiest. Ideaal als millennial zijnde dus. Bovendien steek je een heleboel op van deze gesprekken: of het nu om talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, je droombaan vinden of om blockchains gaat. Door naar experts te luisteren die je al zijn voorgegaan, leer je jezelf gegarandeerd beter kennen. Dus, oortjes in en geniet van deze beste podcastseries:

1. Millennial mysterie

Jasper Scholten verkent met zijn gasten diverse thema’s die een rol spelen in het leven van de millennial. Onderwerpen als relaties, ontwikkeling van menselijk potentieel, organisatieverandering, digitale nomads, millennials en talentontwikkeling, zingeving, crypto’s en vele andere relevante thema’s passeren de revue. Bij elkaar lossen ze het millennial mysterie op.

2. Het Rustburo

Het Rustburo streeft ernaar om de werkdruk te verlagen. Niet door minder te werken, maar door meer overzicht. Beter om kunnen gaan met stress en persoonlijk leiderschap. De podcastserie sluit hierbij aan. De oprichter van deze podcast, psycholoog en auteur Thijs Launspach, gaat in gesprek met experts in het werkveld. Geniet mee!

3. De Eindbazen

De Eindbazen, Michel en Wiggert, willen graag het beste uit het leven halen. Daarom interviewen deze eindbazen allerlei andere succesvolle eindbazen. De onderwerpen zijn divers: van ademhaling tot vloggen en ondernemen aan toe.

4. 100% inspiratie

100% inspiratie mag niet op dit lijstje ontbreken. Oprichter Thijs Lindhout investeerde al meer dan €50k in zijn persoonlijke ontwikkeling; beter ontwikkeld kan bijna niet. Om zijn honger naar verhalen over persoonlijke groei, geluk en de connectie met jezelf te stillen, interviewt hij elke week een expert op dit gebied. Aan jou de eer om mee te luisteren.

5. Wie ben ik echt?

Last, but definitely not least de podcastserie Wie ben ik echt? In deze serie interviewt documentairemaker Yara Hannema inspirerende mensen met een bijzonder verhaal. Tijdens het beluisteren kom je erachter hoe de sprekers hun weg hebben afgelegd. Alle podcasts zijn inspirerend, maar het juweeltje dat er uitspringt is die van hartchirurg Shirin Belemans-Lalezari. Deze podcast laat zien dat het pad dat jij voor jezelf hebt vastgelegd, niet logisch hoeft te verlopen. Hobbels zijn er om je iets te leren, even stil te staan en te reflecteren. Ze kunnen je zelfs nieuwe doelen, visies, missies en passies bloot leggen. A must listen!

Welke Podcastserie spreekt jou aan?

Tags: Ambitie en succes, Ken jezelf, Millennials generatie Y, Oriënteren, Persoonlijke ontwikkeling, Starters
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'De 5 beste podcastseries voor jou als millennial'?