Met deze planner heb je eindelijk al je lijstjes in één

Flow Planners

Ben jij ook zo’n lijstjesliefhebber? Maar word je gek van al die losse lijstje overal? Ik ken het. Maar toen kwam ik iets leuks tegen: de Flow Planners. Een agenda met ruimte voor je normale to-dolists en je afspraken, maar ook voor boodschappenlijstjes, bellijsten, hoeveel water je hebt gedronken en je zakelijke en persoonlijke doelen. Al je lijstjes in één dus.

Doelen

Vooral dat laatste maakt de Flow Planners zo leuk, vind ik. De maanden gaan door alle invulpagina’s niet meer automatisch over van afspraak na afspraak. Na elke maand staat een aantal vragen over de doelen die je jezelf hebt gesteld aan het begin van de maand en vragen over met welke doelen je de nieuwe maand in wil gaan. Bijvoorbeeld: van welke taken en to-do’s word ik gelukkig? Wat wil ik leren de komende maand? Welke boeken wil ik gaan lezen? Tijdens de week krijg je er ook nog een aantal voorgeschoteld, zoals: welke kwaliteiten van mijzelf had ik vandaag nodig? Wat wil ik dat er morgen gebeurt? Wie kan mij helpen? Zo onthou je waar je het allemaal ook alweer voor doet, die volle agenda.

Volle agenda

En ja, al die extra pagina’s leveren letterlijk een volle agenda op. De Flow Planners is een behoorlijk groot ding, zo’n beetje het formaat van een klein foto-album, dat ik al snel zat werd in mijn rugzak. Nu doet de mijne dienst als bureau-agenda, waar ik nog steeds trouw mijn week- en maanddoelen in bijhoud. Al die losse gedachten en boodschappenlijstjes die me in de trein te binnen schieten zet ik dan toch maar in mijn telefoon. Maar goed nieuws: de Flow Planners van 2020 krijgt een wat kleiner formaat.

Dus

Wat en waar? De Flow Planners

flow-planner-careerwise-agenda-young-professional-2-copy-300x194
flow-planner-careerwise-agenda-young-professional-3-copy-300x194
cflow-planner-careerwise-agenda-young-professional-1-copy-300x300

Wie?

Marloes de Jong bracht de Flow Planners op de markt na een jarenlange zoektocht naar wat wil ik nou echt?  Het ondernemerschap trok haar aan, maar de hele organisatie rondom een eigen bedrijf bleek nog knap lastig. Dat bracht haar op het idee van de Flow Planners. Ze wilde één overzicht waarin álle onderdelen van het ondernemerschap in samenkomen: praktische afspraken maken, dromen realiseren, ruimte maken voor creativiteit en vrije tijd. En voilà, het is gelukt.

Waarom?

Omdat je overzicht wil, persoonlijke en zakelijke stappen wilt zetten en omdat je handen gaan jeuken van mooie opschrijfboekjes.

Wil jij ook een Flow planner? Bestel hem dan hier met de kortingscode: careerwise

Tags: De juiste keuze maken, Drijfveren, Ken jezelf, Persoonlijke effectiviteit, Starters, Vrije tijd, Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Met deze planner heb je eindelijk al je lijstjes in één'?