Great Place to Work: Best Workplaces 2014

Op 25 maart zijn tijdens het Great Place To Work© event in Amsterdam de Best Workplaces 2014 bekend gemaakt. Het thema van dit jaar was No Guts No Glory. Elk jaar worden bedrijven in drie categorieën genomineerd: Large & Multinational Companies, Medium-Sized Enterprises en Small & Young Enterprises. In deze drie categorieën staan de volgende bedrijven op de eerste plek van Best Workplaces 2014: SAS Nederland, ORMIT en Tony’s Chocolonely. ICM Opleidingen & trainingen won bovendien de Special Award Vieren en stond op nummer twee in de categorie Medium-Sized Enterprises.

Wat maakt een Great Workplace?

Wat hebben de winnaars gemeen? Bij elk van deze bedrijven staat de werknemer voorop. Het inspireren van werknemers, de nadruk op jong talent en innovatie en het feit dat de stem van de werknemer gehoord wordt, komt in ieder beleid duidelijk naar voren. Kortom: de bedrijven die uitgeroepen worden tot Best Workplace getuigen over het algemeen van Goed Werkgeverschap.

No Guts No Glory

Een Great Workplace zijn brengt consequenties met zich mee. Deze consequenties aanvaarden is daarbij van groot belang. CEO Erik van Riet zegt hierover: ‘Het klinkt misschien raar, maar om een Great Workplace te zijn moet je lef hebben. Bedrijven die de guts hebben om naar zichzelf te kijken, onderzoek durven doen en de dialoog met hun mensen aangaan, presteren beter.’


Medewerkers van ICM vertellen: werken bij een organisatie met een cultuur van plezier

ICM Opleidingen & trainingen twee prijzen

ICM Opleidingen & trainingen staat op nummer twee in de top drie van de categorie Medium-Sized Enterprises. Daarnaast won het bedrijf ook de Special Award Vieren. Deze award is voor het bedrijf dat er op een actieve manier voor zorgt dat werknemers met plezier aan het werk gaan en kunnen samenwerken. Binnen ICM wordt er alles aan gedaan om niet alleen het plezier, maar ook de vriendschap tussen werknemers te bevorderen. Het zorgt ervoor dat de werknemers ICM een leuke en vriendelijke werkplek vinden, trots zijn op wat er bereikt is en een echt teamgevoel ervaren.

Best Workplaces 2014: Top 3

De Top 3 van elke categorie ziet er als volgt uit:

Large & Multinational Companies
1. SAS Nederland
2. Microsoft
3. Novo Nordisk B.V.

Medium-Sized Enterprises
1. ORMIT
2. ICM Opleidingen & trainingen
3. Incentro

Small & Young Enterprises
1. Tony’s Chocolonely
2. Het PR Bureau
3. Young Colfield

Klik voor de volledige lijst.

Tags: Werkplezier
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Great Place to Work: Best Workplaces 2014'?