Great Places to Work 2011

great-place-to-work

Microsoft en ORMIT zijn vorige week door het Great Place to Work Instituut uitgeroepen tot Beste Werkgevers van 2011. Het instituut doet wereldwijd onderzoek naar de mate van vertrouwen en het werkplezier binnen organisaties.

Microsoft scoorde voor de derde keer het hoogst in de categorie van grote ondernemingen. ORMIT werd eerder al door Intermediair uitgeroepen tot Beste bedrijf om jezelf te ontwikkelen en eindigde in het ‘Great Place to Work’-onderzoek bovenaan de lijst van middelgrote ondernemingen.

Top 10 Large & Multinational Companies

  1. Microsoft
  2. SAS
  3. Novo Nordisk
  4. Biogen Idec International
  5. NetApp

Verder staan in de lijst de Nationale Postcode Loterij (6), Genencor (7), Robert Half International (8), Lilly (9), Devoteam (10), Cisco (15) en Abbott (17)

Top 5 Medium Sized Enterprises

  1. ORMIT
  2. ImpulsusCiEP
  3. iPROFS
  4. VLC
  5. Van Harte & Lingsma

In het onderzoek kregen de werknemers een ‘Trust Index’ voorgeschoteld. Een vragenlijst gebaseerd op de mate van vertrouwen, trots en kameraadschap onder het personeel. De gemiddelde score van het Trust Index is gestegen van 79 procent vorig jaar, naar 80 procent dit jaar. Op de vraag ‘Alles overziend vind ik ons bedrijf een echte Great Place to Work’, antwoord 87% van de medewerkers positief.

Tags: Werkplezier
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Great Places to Work 2011'?