fbpx

‘Look up from your phone’ en leef

Daar zit ik weer: in de trein. Deze keer zit ik in de trein van Amsterdam naar Utrecht na een avondje Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Morgen heb ik geheid spierpijn in mijn buik en wangen van het lachen, want het was hilarisch! Nu eerst even lekker bijkomen. Hoe ik dat doe? Ik pak mijn mobiel…

Als een giraffe

WhatsApp, Facebook, NU.nl, Twitter, Instagram. Een rondje langs al deze apps past precies in de 20 minuten die ik van Amsterdam Amstel naar Utrecht Centraal afleg. Ik word in mijn telefoon gezogen door alle berichten die ik de afgelopen avond tussen 20.00 en 23.00 uur heb gemist. Zodra ik Utrecht Centraal binnen rijd merk ik dat ik als een giraffe gebogen over een waterpoel naar mijn telefoon zit te staren. Ik kijk op en denk bij mezelf: Pfff, waar ben ik ook al weer? Oh ja! In de realiteit.

Look up from your phone – leef!

Herken je jezelf hierin? Bekijk dan onderstaand filmpje. En sla daarna je laptop dicht, zet je telefoon uit, ga naar buiten en leef! Disconnect to connect with yourself. Van het echte leven krijg je zoveel meer energie dan van het leven op en achter dit scherm ;-)

Tags: , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '‘Look up from your phone’ en leef'?