‘Look up from your phone’ en leef

Daar zit ik weer: in de trein. Deze keer zit ik in de trein van Amsterdam naar Utrecht na een avondje Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Morgen heb ik geheid spierpijn in mijn buik en wangen van het lachen, want het was hilarisch! Nu eerst even lekker bijkomen. Hoe ik dat doe? Ik pak mijn mobiel…

Als een giraffe

WhatsApp, Facebook, NU.nl, Twitter, Instagram. Een rondje langs al deze apps past precies in de 20 minuten die ik van Amsterdam Amstel naar Utrecht Centraal afleg. Ik word in mijn telefoon gezogen door alle berichten die ik de afgelopen avond tussen 20.00 en 23.00 uur heb gemist. Zodra ik Utrecht Centraal binnen rijd merk ik dat ik als een giraffe gebogen over een waterpoel naar mijn telefoon zit te staren. Ik kijk op en denk bij mezelf: Pfff, waar ben ik ook al weer? Oh ja! In de realiteit.

Look up from your phone – leef!

Herken je jezelf hierin? Bekijk dan onderstaand filmpje. En sla daarna je laptop dicht, zet je telefoon uit, ga naar buiten en leef! Disconnect to connect with yourself. Van het echte leven krijg je zoveel meer energie dan van het leven op en achter dit scherm ;-)

Tags: Ken jezelf, , Werkdruk en stress
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '‘Look up from your phone’ en leef'?