Naakte student regelt sollicitatiegesprek bij een reclamebureau

Verbinding met een ander: het maakt je gelukkig!

 

Jens Geerts, een Belgische student die deze week met een grote naaktfoto van zichzelf een stageplaats bij een reclamebureau wou bemachtigen, heeft blijkbaar indruk gemaakt. Volgende week heeft hij een gesprek met de leiding van het kantoor.

Het reclamebureau aanvaardt in principe maar één stagiair per periode en die stageplaats is net weggegeven. Toch wil de directeur hem graag ontmoeten om te kijken of ze een uitzondering kunnen maken. Voordat ze hem de stageplaats toezeggen, willen ze eerst weten wat zijn ambities zijn en of hij in het team past.

Jens vindt het ´heel tof dat ze open staan voor een gesprek´ en gaat zich zo goed mogelijk voorbereiden om de directeuren tijdens het gesprek te overtuigen. Wij zijn benieuwd!

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Naakte student regelt sollicitatiegesprek bij een reclamebureau'?