#YPY2014 – TNO winnaar Young Professional of the Year 2014

Voor altijd bomen tot aan de hemel dat was het thema van de zesde edtitie van de Young Professional of the Year verkiezing. De afgelopen maanden is er door twaalf teams hard gewerkt richting het eindresultaat: als team in een pitch uitleggen waaraan de ideale organisatie voldoet die nu, én in de toekomst, een boom tot aan de hemel vormt.

#YPY2014 winnaar: vijf ambitieuze vrouwen

Het is niet de eerste keer dat een afvaardiging van TNO de verkiezing wint. Tijdens de vorige editie, in 2012, ging TNO collega Guus Roeselers nog met de titel aan de haal. Dit jaar gingen vijf ambitieuze vrouwen van TNO er vandoor met de felbegeerde juryprijs en deelname aan het High Impact Program van Neyenrode.

Twitter_reacties_TNO_wint_#YPY2014
Het team legde hiervoor tijdens de spannende finale uit wat zij als toekomst ziet van TNO. Een levende bibliotheek van innovatie. Hieronder verstaan de dames een organisatie van kennis, mensen en faciliteiten waarvan de overheid, kennisinstellingen en andere bedrijven gebruikmaken. TNO’s vooruitstrevende ideeën kwamen niet alleen naar voren in de video, maar voerden de boventoon tijdens het gehele YPY-traject.

Anders dan anders

Waar vorige jaren één young professional de uiteindelijke titel kon bemachtigen, werd dit jaar gestreden in teams. Alle twaalf teams doorliepen gezamenlijk vier energieke teamdagen. Tijdens deze dagen werd op creativiteit, samenwerkingsvaardigheden, presentatie skills, storytelling en meer getraind, maar leerden de deelnemers vooral ook elkaar beter kennen. Alles toewerkend naar een krachtige videopitch waarmee de felbegeerde titel in de wacht gesleept kon worden.

Happy Planet Index

Philips mocht zich in deze wedstrijd de runner-up noemen. Hun boodschap was Happy Planet Index, wat niet alleen staat voor het geluk van de werknemer of de organisatie zelf, maar het geluk van de hele mensheid. Naast de juryprijs, was er ook een publieksprijs voor het team dat online de meeste stemmen wist binnen te halen. Accenture won in deze categorie met maar liefst 16% van alle online stemmen. Hun prijs: met het hele team op wintersport.

Lees meer over de vorige edities van de Young Professional of the Year verkiezing.

Tags: Young Professional of the Year
Young Talent Program

Hét ontwikkelprogramma voor young professionals die versneld willen groeien:

Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over '#YPY2014 – TNO winnaar Young Professional of the Year 2014'?