Onderzoek-hr-verantwoordelijken-careerwise

Onderzoek! Doe mee en ontvang een adviesgesprek over millennials & werk

Wat?

Careerwise doet voortdurend onderzoek naar Young Professionals. Daarover vertellen we je graag meer. Maar nu zijn we benieuwd wat jij als HR-verantwoordelijke wilt weten over millennials & generatie-Z.

Dit kan jij betekenen

In een interview (ca. 40 min) vragen we jou wat er (het meeste) speelt in jouw HR-praktijk als het gaat om de Young Professional doelgroep. Denk aan vragen als:

  • Wat gaat er goed met de Young Professionals binnen jouw organisatie?
  • Wat kan er beter? Welke uitdagingen heb je?
  • Welke successen boek je? Of wat zijn jouw best- of show-cases?
  • Waarover zou je meer willen weten?
  • Wat zou je zelf willen kunnen / doen? Wat zou je graag uitbesteden als het gaat om genoemde uitdagingen?

Dit krijg je van ons

  • Je krijgt de (geanonimiseerde) conclusies van het onderzoek onder een tiental HR-managers, zodat je weet hoe jouw antwoorden zich verhouden tot anderen en wat hun successen zijn.
  • Je krijgt een gratis adviesgesprek met een Careerwise-expert over de trends die wij zien als het gaat om Millennials & Werk.

Ons doel

Nu wij de doelgroep goed kennen, willen graag nóg beter weten wat de wensen en behoeften zijn van HR-verantwoordelijken als het gaat om de ontwikkeling van de young professionals in hun organisatie.

Meld je aan





*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van de trends en ontwikkelingen als het gaat om Millennials & Werk. (max. 1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...