E-book: Creëer Rust in je Hoofd in 10 eenvoudige stappen

E-book | Download | Rust | Balans | Kwaliteit van leven


Wat fijn dat je ook bezig bent de kwaliteit van je leven verder te vergroten, bijvoorbeeld door meer rust in je hoofd te creëren. Speciaal voor dat laatste heeft Sanne Wurzer (coach en auteur van het boek Blonde Boeddha) dit E-book gemaakt. Puntsgewijs beschrijft ze dingen die voor haar goed werken en daar zit ongetwijfeld ook iets tussen wat jou verder kan helpen.

Natuurlijk hoef je niet alles uit dit E-book te doen om de rust daadwerkelijk te krijgen. Het is bedoeld als een geschreven buffet dat opties aandraagt om op je eigen tijd dingen van uit te proberen.

Lees meer over de auteur: Sanne Wurzer.

Word lid van de Careerwise nieuwsbrief*
Ontvang als welkomstcadeau jouw download.


Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'E-book: Creëer Rust in je Hoofd in 10 eenvoudige stappen'?