fbpx

E-book: De Werkgelukformule – test & optimaliseer je werkgeluk

E-book | Download | Werkplezier | Werkgeluktest


Met dit E-book van Gidi Heynens en Rosalie Met krijg je direct toegang tot de sleutels voor het optimaliseren van jouw werkgeluk: dé werkgelukformule. Dit is misschien wel de meest gestelde vraag door Young Professionals. Uit onderzoek blijkt dat werkgeluk de belangrijkste werkbehoefte voor Young Professionals is. Er bestaat niet zoiets als een universele formule voor het optimaliseren van je werkgeluk. Toch weten we inmiddels welke elementen bijdragen aan meer werkgeluk en welke aspecten juist ons werkgeluk belemmeren.

In dit E-book vind je een werkgeluktest speciaal ontwikkeld voor Young Professionals en worden de 10 verschillende werkgelukgebieden uitgelicht. Ook vind je concrete tips om jouw werkgeluk per werkgebied te optimaliseren.

Word lid van de Careerwise nieuwsbrief*
Ontvang als welkomstcadeau jouw download.


Tags: , , , , , ,
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'E-book: De Werkgelukformule – test & optimaliseer je werkgeluk'?