fbpx

Aan het piekeren? Dit kan je helpen

piekeren

Ik wil alles! Ik wil werk waar ik blij van wordt. Ik wil, net zoals jij, iets betekenen in de wereld. Ik wil liefde, avontuur, wel honderd hobby’s en een hond. Hoe zorg ik ervoor dat al die dingen geen voorwaarden worden voor geluk? Als coach werk ik actiegericht. Dit betekent niet alleen praten, maar vooral ook gaan doen en ervaren. Op Careerwise vertel ik je hoe mij dat afgaat.


We proberen keuzes vaak met ons hoofd te maken. Waar je uiteindelijk niet zoveel mee opschiet.

Ik heb een vriendin en zij heet Lotte. Lotte is een heel fijn luisterend oor. Zeker op momenten dat ik helemaal knel zit in mijn eigen twijfels. Er is één ding dat ze tegen me zegt, waardoor ik het vertrouwen krijg dat wat ik ook doe het allemaal goed komt. De keuze die je in het moment maakt is altijd goed. Gelukkig! Maar hoe werkt dit?

Het hoofd loopt vast als je het van beide kanten bekijkt

Als je iets van beide kanten bekijkt, dan kan je beide kanten ook goed onderbouwen. En daar loopt het hoofd vaak vast tijdens het piekeren. Wat je dan nodig hebt is meer in het moment te kunnen voelen, wat op dat moment voor jou het zwaarste weegt en bedenk daarbij wat je ook kiest, het is altijd goed. Ga vooral voor wat in het moment goed voelt en leer er van.

Tags: ,
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu