Kat of hond: wat ben jij?

Slof jij iets te vaak ongeïnteresseerd je dag door? Lijken veel dagen op elkaar en haal je bij alles wat er nieuw op je pad komt je schouders op? Met andere woorden; heb je wel eens een kattendag? Zo’n dag dat je lui bent, hangt, eet, ademt en that’s it. Bekijk dan onderstaand filmpje eens en Be. More. Dog.

Leef enthousiast en kwispel er op los

Honden vinden de wereld fantastisch en kwispelen er op los. Voor hen is alles geweldig: rennen, zwemmen, auto’s, eten, ballen, schoenen, mensen… Neem er een voorbeeld aan en maak tijd voor plezier :-)

Carpe diem — it means grab the frisbee

https://youtu.be/iMzgl0nFj3s

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Kat of hond: wat ben jij?'?