PepTalk: Laat je outfit voor je werken

In deze Careerwise Peptalk vertelt Sanne Verra hoe je jouw outfit kunt kiezen zodat het je kracht geeft. Dat gaat verder dan een outfit pakken waar je je goed in voelt. Ze helpt je je sterke kanten kracht bij te zetten.

Sanne Verra is eigenaar van The StyleFactory. Ze helpt young professionals bij het visualiseren van hun kernwaarden door middel van kleur en vorm, offline en online. Via haar Facebook en Twitter geeft ze wekelijks diverse imago tips.

In elke Careerwise PepTalk ontvang je van een expert een persoonlijke opsteker. Inspiratie voor je loopbaan waarmee je direct aan de slag kunt. Bekijk meer PepTalks.

Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: , , , , ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'PepTalk: Laat je outfit voor je werken'?