fbpx

Young Professional Onderzoek 2014 – De uitgebreide resultaten

Het Young Professional Onderzoek is een initiatief van Careerwise. Daarom vind je hier een overzicht van het laatste nieuws en de resultaten van afgelopen edities.


Het Young Professional Onderzoek 2014, een initiatief van 4YoungPeople en Careerwise, bleek een groot succes. Afgelopen januari werden de resultaten bekend gemaakt. Hieruit bleek dat er onder jonge professionals een grotere behoefte bestaat aan werkgeluk dan zij in hun huidige baan ervaren.

Ruim 1300 respondenten

4YoungPeople en Careerwise bleken samen met partners Intermediair en ICM Opleidingen & trainingen in staat om tienduizenden mensen te bereiken en maar liefst 1300 respondenten te realiseren. Opvallend was dat de meerderheid van de deelnemers veel waarde bleek te hechten aan authenticiteit, zelfontwikkeling en verbondenheid.

Resultaten onderzoek snel verspreid

Het persbericht met de resultaten werd door veel media opgepikt. Zo verschenen op onder andere Telegraaf.nl en NUzakelijk berichten maar ook in België schreef ‘De Standaard‘ over het onderzoek. Tot slot maakten vakpers en diverse vacaturesites zoals Vacaturekrant.nl melding van de uitslagen.

Young Professional Onderzoek 2014: vervolgonderzoek

Matthijs Hamster namens de initiatiefnemers: “Na het succes van vorig jaar wilden we graag door naar het volgende niveau. De Young Professional is er een om rekening mee te houden. Inmiddels treffen we alweer voorbereidingen om in het najaar een mooi vervolgonderzoek uit te zetten het Young Professional Onderzoek 2015. De resultaten hiervan zullen begin 2015 worden gepresenteerd.”

Geïnteresseerd?

Wij verzorgen interessante lezingen en trainingen op basis van de resultaten. Blijf op de hoogte van het onderzoek of duik zelf in de uitgebreide onderzoeksresultaten. Je vindt ze hier:

download het Young Professional Onderzoek 2014 - uitgebreide Rapportage

Young Professional Onderzoek 2014
Klik hier voor de uitgebreide rapportage van de onderzoekers.
©Careerwise | 4YoungPeople

 


Het Young Professional Onderzoek is een initiatief van Careerwise. Daarom vind je hier een overzicht van het laatste nieuws en de resultaten van afgelopen edities.

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu