Loopbaancoaching – gebruik je talenten en ga voor werkplezier

Careerwise Training en Coaching

Jouw werk verandert continu, en al helemaal in deze tijden van corona. Misschien is het onzeker of je baan blijft bestaan, vind je het niet meer leuk sinds het thuiswerken of was je eigenlijk al lang toe aan wat anders?

Maar hoe verzeker jij jezelf van leuk werk, nu en in de toekomst? Dat is wat vier sessies met een professionele coach van Careerwise jou kunnen bieden.

Kies voor jouw toekomst!

Jouw volgende stap

Op papier heb je het misschien fantastisch voor elkaar, maar toch mis je een gezonde dosis voldoening en tevredenheid, zit je thuis zonder werk of is het gewoonweg tijd voor een volgende stap maar weet je niet welke. Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De Careerwise coaches helpen je weer op weg. Het resultaat van loopbaancoaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Daarom is een coachingstraject zo’n fijn hulpmiddel, persoonlijker kan het niet!

Hoe ziet het loopbaanontwikkeltraject eruit?

Tijdens een aantal gesprekken met een van de Careerwise coaches komen jouw persoonlijke kwaliteiten en behoeften aan de orde. Jouw groei en toekomstplannen staan centraal. Door deze gesprekken krijg je zicht op:

  • wat je nu echt wilt
  • je ontwikkelpunten
  • en leer je hoe jij jezelf kunt verzekeren van leuk werk. Nu en in de toekomst!

We helpen je eventueel bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geven je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk als jij een carrièreswitch wilt maken.

Investering

Je investeert ongeveer €100 – €175 euro per sessie. Hier krijg je meer zelfinzicht, meer werkplezier en een beter zicht op je werk voor terug!

Start jouw loopbaancoaching

Sta even stil bij jouw leven en jouw carrière, en kies je richting. Loopbaancoaching is het begin van meer werkplezier!

[contact-form-7 id=”35031″]
Leidinggeven aan Generatie Z - Expert webinar over vrijheid, plezier & verantwoordelijkheid
Tags: ,
Vraag van de maand
Mijn ontwikkeling houd ik bij in een POPOp mijn werk houd ik doelen en resultaten van mijn ontwikkeling bij in een persoonlijk ontwikkelplan.
Download gratis:

Lees wat 2500 young professionals zeiden over hun werkbehoeften:

Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Loopbaancoaching – gebruik je talenten en ga voor werkplezier'?