fbpx

Twee bier en een loopbaanadvies

coachcafe

Ben je na je studie aan een baan begonnen, waar je nu ineens van denkt: “Is dit nou echt wat ik wil?” Je bent niet de enige! Want naast doorgroeimogelijkheden en een goed salaris, wil je waarschijnlijk werk doen dat dichter bij je interesses, drijfveren en idealen ligt. En wat is er nou leuker, dan daarover filosoferen met andere Young Professionals en een paar biertjes!

Coachcafé van Blikopener

Het Coachcafé van Blikopener is een leuke en laagdrempelige manier om te sparren, spiegelen en reflecteren met coaches en andere twintigers en dertigers. Je wordt je beter bewust van je talenten, drijfveren en idealen en gaat naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie. En dat alles voor maar 50 euro.
.


.

Het volgende Blikopener Coachcafé vindt plaats op 1 september in Amsterdam, dus schrijf je snel in.

Tags:
Onderzoeksresultaten:
Gerelateerde artikelen:

Bekijk ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Twee bier en een loopbaanadvies'?