Online Masterclass – Ga voor geluk!

Jij beslist of jij je dromen uit laten komen, of dat je maar gewoon doorleeft. Ga voor geluk! In deze online masterclass zet je de eerste stappen naar jouw dromen en doelen. Kom op, het is tijd.

Ga voor geluk - online masterclass - gelukkiger worden - Careerwise

Ga voor geluk: zo simpel is het

Jij kunt kiezen voor geluk. Zo simpel is het. Er is niemand die onverwachts aanbelt bij je voordeur, met een doosje geluk in de hand, rode strik eromheen. Gelukkig niet, want dan zat je maar te wachten. Je kunt vandaag gewoon zelf beginnen; te starten met jezelf iets beter leren kennen. Want vanbinnen weet jij al wat je wilt. Maar omdat er zoveel ruis is, hoor jij je innerlijke stem vaak niet. Ruis zijn de wensen en verwachtingen van de mensen om je heen, de verwachtingen op je werk, de foto’s op social media, die …

Kom te weten wat je echt wilt

Door beter naar jezelf te luisteren, kom je erachter wat jij nu echt wilt. Stappen zetten in die richting geeft rust, en zorgt ervoor dat jij dicht bij jezelf blijft. Zodat jij jezelf niet kwijt raakt in een depressie, burn-out of de vraag: Ik leef mijn leven, maar geen idee wat ik nu echt wil. Zonde toch. Leef de dagen die je gegeven zijn op een manier waarop je dicht bij jezelf blijft. Want dat maakt echt gelukkig.

Resultaat Online Masterclass

Tijdens de Online Masterclass activeer jij in vier weken je geluk:

  • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke waarden
  • Daardoor kun je makkelijker keuzes maken
  • Kun je doelen stellen die in lijn liggen met jouw persoonlijke waarden
  • Weet je hoe het werkt om je doelen echt te halen
  • Leer je effectieve gewoonten toepassen
  • Leer jij jezelf kennen zodat je eindelijk weet wat je écht wilt
  • En zet je stappen om dat ook daadwerkelijk te gaan doen

Kan jij ook niet wachten om nu eens even stil te staan bij jezelf? Schrijf je dan in voor de Online Masterclass – Ga voor Geluk!

[contact-form-7 id=”38089″]

Programma Online Masterclass

De Online Masterclass bestaat uit vier weken tijd en aandacht voor jouw ontdekkingsreis. Gedurende deze vier weken ontvang je interessante artikelen, ontdekkende opdrachten en ga je twee keer in gesprek met coach Jochem voor een persoonlijk coachingsgesprek.

Coach Jochem

Jochem gaat graag de verbinding aan. Of het nu tussen ingewikkelde onderwerpen in trainingen is of tussen mensen in coaching. Met een passie die al voor zijn studie psychologie aanwezig was, blijft persoonlijke ontwikkeling zijn drijfveer. Na een paar jaar een interne academie van een grote uitzender gerund te hebben, heeft hij zijn weg helemaal gevonden in het begeleiden en coachen van young professionals. Dit doet hij het liefst met oprechte aandacht, humor en praktische tools. Hiernaast is hij co-host van Kwartje de Podcast, waar hij graag kwartjes laat vallen.

Jochem-Bukman
Online Masterclass -Ga voor geluk - Voor young professionals - Banner Careerwise

Lees meer over gelukkig zijn

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Online Masterclass – Ga voor geluk!'?