Samenwerken

Wat is het toch dat je met de één direct een klik hebt en bij de ander altijd een ongemakkelijk en moeizaam gevoel houdt?

Als jij een fijne samenwerking hebt met jouw collega’s, ervaar je meer werkplezier. Een slechte manier van samenwerken heeft dus direct invloed op jouw welzijn en het plezier in je werk. Maar juist dat samenwerken kan best lastig zijn: je bent het niet met iemand eens, er is een misverstand, je moet iemand zien te overtuigen, er is een tegenvaller of het klikt niet zo met een ander teamlid. Vervolgens krijgt jouw team ook nog eens een groot project toegeschoven of moet je voortaan als zelfsturend team aan de slag.

Leuker & effectiever

Een samenwerking is een knooppunt van vaardigheden: verbinden, leren, waarderen en feedback geven, afstemmen, proberen, delegeren, overleggen, vergaderen, aansturen, tegenslagen verwerken en successen behalen. Met een training samenwerken bouwen we aan deze vaardigheden, zodat elk teamlid in zijn kracht komt te staan.

Hoe fijn zou het zijn als je toch de taal van de ander leert begrijpen en spreken! Dan wordt samenwerken gelijk veel leuker en effectiever.

Bekijk hier onze training samenwerken voor young professionals.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training Samenwerken voor Young Professionals'?