Wat-wil-ik-by-Iro-Evangelou-projectGELUKt

Wat wil ik?

Wat wil ik? Vraag een kleuter wat hij wil en hij vertelt je precies wat hij allemaal wel wil en niet wil. Het lijkt zo’n gemakkelijke vraag. Echter, naarmate je wat ouder wordt, lijkt het vaak moeilijker om deze vraag te beantwoorden.

Je weet het wél

Het is niet dat je het niet weet, maar zoveel factoren spelen opeens een rol bij het beantwoorden van die vraag. Al je verplichtingen en verwachtingen spelen mee. Je weet soms heel goed wat je wilt, maar om geld te verdienen beland je soms in een functie, die je – als je heel eerlijk bent – eigenlijk helemaal niet wilt. Wat je echt wilt, lijkt op dat moment onbereikbaar.

Je wilt gelukkiger worden

Oké, alleen maar geluk is niet realistisch, maar een zekere balans moet er zijn, toch? De vraag die je jezelf kunt stellen is of je op een plek bent waar je wilt zijn of waar je moet zijn. Zit je vast op een plek door factoren van buitenaf? Of omdat jij er gelukkig van wordt? Het is nooit te laat om te onderzoeken welke mogelijkheden er verder zijn. Geld en aanzien zijn belangrijk, maar gelukkig zijn is toch het hoogste goed?

Vraag jezelf wat je wilt en luister van binnen

Vraag jezelf eens wat vaker: ‘wat wil ik echt?’  en: ‘hoe word ik gelukkiger?’, zonder aan alle verwachtingen en verplichten te denken. Ik weet zeker dat, als je daar even over nadenkt, je de antwoorden weet op deze vragen.

Nu komt de echte uitdaging!

Neem jezelf voor om kleine aanpassingen te doen, om zo uiteindelijk te bereiken wat je wilt en nog een stap verder: gelukkiger te worden.

 

Een frisse start: Project GELUKt!

Project GELUK(t) helpt je:
  • ambities te realiseren
  • levensmissie om te zetten in daden
  • om je leven af te stemmen op wie je werkelijk bent
  • tijd te besteden aan zaken die jou laten groeien
  • om te gaan met hoge werkdruk/stress.
  • resultaten te realiseren voor jezelf
  • leren keuzes te maken, ook in lastige situaties
Project GELUKt is de start van een nieuwe bladzijde in je leven. Of zelfs een nieuw leven. Het ligt in jouw handen. Doe je mee? Lees meer ...

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...