fbpx
De quarterlifecrisis, de bore-out en het is dit alles?-gevoel. Je hoort het vaak als het over millennials (1985-2000) gaat. We zijn een kansrijke generatie en hebben het op papier fantastisch voor elkaar. Toch missen we soms voldoening. Hoe zit het met jou? Tijd voor een burn-out test!

We fight burn-out

Bij Careerwise vinden we dat er te veel millennials last hebben van burn-out en gerelateerde klachten. Én dat hier veel te weinig aandacht voor is. Daarom doen we onderzoek naar millennials, bieden we millennial-coaching en zijn we altijd beschikbaar voor jouw vragen.

Doe de burn-out test

Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
>> Voor (HR-)professionals <<
We maakten deze test om je bewust te laten nadenken over jouw situatie. Heb jij kans op een burn-out? De burn-out test bestaat uit twaalf meerkeuzevragen en duurt maximaal 5 min.

Bij het invullen van de test vragen we hoe vaak jij bepaalde gedachten hebt gehad in de afgelopen maand(en). Denk niet te lang na over het antwoord en vul het op gevoel in. Na het invullen van de vragenlijst volgen gelijk de resultaten. Succes!


DISCLAIMER: aan onze vragenlijst en de uitslag kan je geen rechten ontlenen. Zie de uitslag als een indicatie, niet als (een leidraad bij) een diagnose of als het uitsluiten van een burn-out. Denk je aan een burn-out dan adviseren we je om hulp van een (medisch) professional in te schakelen.

1.Ik ben bang dat deze baan me emotioneel afvlakt
2.Ik voel me emotioneel uitgeput na werk
3.Ik kan makkelijk begrijpen hoe andere mensen zich over dingen voelen
4.Ik voel me leeg/op aan het einde van een werkdag
5.Ik ben van mening dat ik andere mensen positief beïnvloed met mijn werk
6.Ik ben ongevoeliger geworden naar andere mensen sinds ik deze baan heb
7.Ik voel me vermoeid als ik ’s ochtends opsta en aan het werk moet
8.Ik heb waardevolle dingen bereikt met mijn werk
9.Ik voel me vrolijk nadat ik heb samengewerkt met anderen
10.Ik voel me uitgeput door mijn werk
11.Ik behandel sommige mensen alsof zij onpersoonlijke ‘objecten’ zijn
12.Rechtstreeks met mensen werken geeft me teveel stress

Menu
Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Millennial burn-out test: blijf hem voor'?