fbpx

‘Coachcafé’ viert succes in een… kroeg!

Marie-mit-zwei-riesen-Mass-by-o-lee-on-Flickr

30 november is het zo ver: het grootste Coachcafé ooit. Al meer dan 1000 studenten, starters en young professionals hebben via dit initiatief zonder winstoogmerk hun talenten ontdekt en gerealiseerd. Voor initiatiefnemer Blik-Opener tijd om het vijfjarig bestaan te vieren met een speciale Lustrum Editie in Trouw Amsterdam.

Twee bier en een loopbaanadvies

Wie wil er nou geen werk doen dat dichter bij zijn interesses, drijfveren en idealen ligt? En wat is er nou leuker, dan daarover te filosoferen met andere young professionals, professionele coaches en dit alles onder het genot van een paar biertjes?

coachcafe-quote

Vijf jaar geleden alweer vond het eerste Coachcafé plaats en nog altijd staan deze avonden voor laagdrempelig toegang tot professionele coaches. In drie rondes worden young professionals geholpen bij het verwoorden van hun talent, het uitzoeken wat ze écht willen en het uitstippelen van vervolgstappen in hun carrière. De coaches dagen uit om na te denken.

Wibichje Koopman namens Blik-Opener: “In een café komen doorgaans goede gesprekken op gang en ontmoet je ‘toevallig’ de juiste mensen. Dat is hier ook zo. Starters staan vaak voor belangrijke loopbaankeuzes maar beschikken niet over honderden Euro’s die een coachingstraject doorgaans kost.”

Naast nieuwe ideeën over hun eigen toekomst, wordt de deelnemers een scherpere blik over hun mogelijkheden en onmogelijkheden meegegeven. Tenslotte leren zij andere young professionals met dezelfde vragen en professionele coaches kennen, wat hen in de toekomst verder kan helpen.

Laagdrempelig en ‘lekker concreet’

Koen: “Dit heeft me echt opgepookt om niet te blijven overwegen maar echt wat te gaan doen. Ik kan met name met de tips uit de derde ronde wel wat. Lekker concreet.”Jasper: “Die coaches weten precies welke vragen ze moeten stellen. Voor mij werkt deze opzet erg goed, en aan de gezichten om mij heen te zien was ik niet de enige!”

coachcafe-flyer-2011

Coachcafé is een initiatief van Blik-Opener en wordt georganiseerd i.s.m. Careerwise.nl en Van Ede & Partners. Kijk hier voor meer informatie en om je op te geven. Zorg dat je erbij bent!

Tags:
Whitepaper
Millennials & Werk - Careerwise whitepaper op basis van Young Professional Onderzoek - download gratis - Download hier - Homepage
Gerelateerd

Bekijk ook

Menu