InCompany en maatwerk trainingen

Commercieel Luisteren: sales training voor millennials waardoor verkopen leuk wordt

Wil jij klanten voor je winnen of een ander overtuigen van jouw ideeën? Succesvol samenwerken gaat steeds vaker over aandacht voor elkaars belangen en over commercieel leren luisteren. Jouw verkoopgesprek is niet langer bedoeld om de deal binnen te halen, maar om samen met de ander te kijken hoe jullie in de toekomst het beste kunnen samenwerken. Ben jij de verkoper van de toekomst?

Tijdens deze training oefen je niet een vlotte babbel, de perfecte elevator pitch of het overtuigen met stapels bewijs en argumenten. Je leert de ander juist te overtuigen door beter te luisteren. Ontdek de werkelijke behoeften, belangen en verwachtingen. Je leert commerciële vaardigheden voor blijvend succes.

Sales training Commercieel Luisteren – Programma:

 • Bewust worden van je luister-intentie
 • Commerciële ruimte creëren
 • Gelijkwaardigheid in gesprekken
 • Doelen en verwachtingen concreet maken
 • Opbouw van een goed gesprek
 • Kijk over de deal heen

Resultaat van deze sales training

 • Concrete inzichten en vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw praktijk
 • Vertrouwen om open het gesprek in te gaan
 • Je kunt tussen de regels door luisteren om op te pikken wat je nodig hebt
 • Je weet hoe je de behoeften en belangen van de ander in kaart brengt
 • Je hebt voortaan meer plezier in het voeren van commerciële gesprekken
 • Je weet langdurige klantrelaties op te bouwen.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Deze training wordt standaard gegeven in de vorm van één bijeenkomst van drie uur, maar kan in verschillende varianten worden verzorgd. Voorbeelden:

 • als intensieve workshop voor een kleine groep (persoonlijke leerdoelen)
 • als interactief seminar voor een grote groep
 • als teamtraining
 • in de vorm van meerdere (verdiepende) bijeenkomsten waarbij geoefend kan worden met een trainingsacteur

Trainer

[authorsure_author_box]

In zijn trainingspraktijk ontmoet Marc dagelijks mensen die als een berg op zien tegen commerciële gesprekken. De spanning ontstaat meestal door gedachtes als Ik wil voorkomen dat ik als een stofzuigerverkoper over kom… of Ik wil voorkomen dat ik de opdracht niet scoor…. Veel millennials die dit herkennen zoeken naar een praktische en effectieve oplossing om van dit ongemakkelijke gevoel af te komen. Marc helpt ze op weg met zijn presentaties, workshops en boeken.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  [row cols_nr="2" class="narrow"] [col size="6"]

  Overtuigen doe je zo!

  Wil je meer overtuigingskracht ontwikkelen? In mijn blogreeks op careerwise.nl deel ik tips en oefeningen uit mijn nieuwste boek. Check het op Bol.com: Overtuigend Luisteren - verdienen door begrijpen. Wil je live je overtuigingskracht verbeteren? Voor Careerwise werk ik als spreker/trainer voor millennials. Lees meer over de trainingen van Careerwise [/col] [col size="6"]

  [/col] [/row]

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
  Tags: , , , , ,

  Bekijk ook

  Menu