InCompany en maatwerk trainingenLeidinggeven voor Young Professionals

Training Leidinggeven voor Young Professionals – de kracht van nieuwsgierig leiderschap

Wie ben jij als (toekomstig) leider? Hoe trouw ben je aan je eigen waarden, talenten en ambities? Haal jij het beste uit jezelf en je omgeving?

De training Leidinggeven voor Young Professionals begint met nieuwsgierig zijn naar jezelf en anderen. Door authentiek en oké te zijn met jezelf, anderen en open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider.

Echt leiderschap wordt vervolgens bepaald door je daadwerkelijke acties en je gedrag. Daarom nodigen we je uit om concrete stappen te zetten op jouw werkplek. Je gaat jouw leiderschap neerzetten en zichtbaar maken.

Leiderschap is vallen en opstaan. Als je weet hoe je kunt opstaan, wordt vallen minder eng.

Programma Training Leidinggeven voor Young Professionals

Dit leiderschapsprogramma begint met een intake via Skype. Daarna vragen we je als voorbereiding om de resultaten van het Millennial Onderzoek door te lezen. Dan volgen de drie trainingsdagen waarbij je tussendoor huiswerk meekrijgt:

1. IK; persoonlijk leiderschap: wie ben ik (als zoogdier), wat wil ik, wat denk ik, hoe handel ik? Wat zijn mijn waarden? Wat betekent leiderschap voor mij? En hoe kijk ik naar leiderschap? Zelf-reflectie en zelf-coaching staan centraal.

2. WIJ: groepsleiderschap: hoe kan je bijdragen aan de groei van anderen (collega’s, medewerkers, klanten)? Maar ook: wat zijn de effecten van mijn gedrag op de samenwerking met anderen en vice versa? Wat valt er te leren over team-ontwikkeling? Hoe ga ik om met verschillen tussen mensen, onderling vertrouwen, besluitvorming etc.?

3. HET: organisatieleiderschap: Wat is de bedoeling van de organisatie waar je nu werkt, en hoe ben jij daarmee verbonden? Wie zijn je klanten, wat is je relatie met hen? Hoe maken jullie plannen, wat zijn de belangrijke pijlers voor jullie organisatie? Welke werkafspraken zijn er nodig etc.? Ook is in dit deel ruimte om bestaande (leiderschaps)structuren of systemen nader toe te lichten of uit te diepen.

In deze training komt verder aan bod:

 • Behoeften-management
 • Inventariseren van jouw eigen behoeften
 • De belangrijkste leiderschapsstromen van dit moment
 • Aanspreken, aansturen & beïnvloeden
 • Oefenen met je leiderschapsstijl
 • Rollen & contact
 • Erkennen van jezelf en de ander

Resultaat Training Leidinggeven voor Young Professionals

Tijdens de training leidinggeven voor Young Professionals leer je op een andere manier begeleiden en beïnvloeden. Je vergroot je impact in je organisatie en in de maatschappij.

 • Je hebt kennisgemaakt met belangrijke leiderschapsstromen zoals situationeel, authentiek en dienend leiderschap
 • Je hebt handvatten om leiderschapsproblemen in het moment, op de werkvloer, effectief aan te pakken
 • Je hebt kennisgemaakt met de kracht van leidinggeven in het hier en nu
 • Je herkent je eigen (leiderschaps-)patronen beter en hebt tools waarmee je kunt bijdragen aan je eigen groei en die van anderen
 • Je hebt zicht op je volgende stap en neemt een roadmap mee naar huis voor jouw eigen persoonlijk leiderschap

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

 • Het door jou gewenste resultaat
 • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
 • Het aantal deelnemers
 • Welk budget je hebt
 • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Ambitie en succes, Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit, Talent en passie

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Training Leidinggeven voor Young Professionals – de kracht van nieuwsgierig leiderschap'?