InCompany en maatwerk trainingenTrainingen GeneratielerenVitaliteitstrainingen voor Young Professionals

Training Recharge! – vitaliteitstraining voor ambitieuze millennials in organisaties

Millennials geloven dat ze gelukkig worden als ze hun hart volgen. Alles lijkt bereikbaar in een maakbare wereld waarin je opgroeide. Dat betekent een flinke verantwoordelijkheid die naast kansen ook beperking met zich meebrengt. Een baan die geluk brengt, een reis die verder gaat dan anderen, een jong gezin maar niet je vrijheid willen verliezen en een wereld die het liefst mooier gemaakt moet worden door jou. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En wanneer dat het geval is, hoe kies je dan waar je wel en niet je aandacht en energie aan geeft?

Deze vitaliteitstraining is voor ambitieuze millennials die worstelen met perfectionisme en het vinden van balans. Deelnemers aan deze training willen leren hoe ze hun aandacht zo kunnen verdelen dat er energie overblijft in plaats van verdwijnt.

Programma Vitaliteitstraining voor Millennials

 • Kennismaking
 • Perfectionisme: voordelen en nadelen
 • The Learning Edge
 • Innerlijk kompas
 • Opdracht Intuïtie
 • Afsluiting

Resultaat Vitaliteitstraining voor Millennials

Als je deze training hebt gevolgd dan heb je jouw eigen innerlijke kompas beter leren kennen. Dit kompas helpt je keuzes te maken die goed voor jou en je omgeving zijn. Je leert stress kennen en herkennen in je lichaam en hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken om effectiever te werken en leven.

De Trainer

[authorsure_author_box]

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

  Vraag een offerte aan:

  Careerwise ontwerpt trainee- en leiderschapsprogramma's. De workshops & trainingen die daar onderdeel van uitmaken verzorgen we ook als losse interventies voor bedrijven en Young Professional verenigingen. Met veel interactie, ervaringsgericht leren en bovenal veel plezier! Want als je plezier hebt, leer je meer.

  *Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).  Millennials en werk

  Onze klanten

  Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
  Tags: , , , , , , , , ,

  Bekijk ook

  Menu