InCompany en maatwerk trainingenLeidinggeven voor Young ProfessionalsTalentontwikkelingTrainingen Generatieleren

Workshop Coaching voor Millennials – word je eigen goeroe (en die van je collega’s)

Coaching is onder Young Professionals razend populair. Millennials hechten namelijk veel meer waarde aan persoonlijke ontwikkeling dan alle generaties voor hen. Ze snakken naar een spiegel. Ze vragen constant om feedback. En ze doen niets liever dan meer over zichzelf ontdekken. Een coach kan daar veel in betekenen, maar wat nu als ze zélf hun persoonlijke ontwikkeling leren kickstarten met gerichte coachingsvaardigheden?

Jij bent onderdeel of begeleider van (een groep) millennials binnen jullie organisatie. Je wilt de millennials graag ondersteunen bij die behoefte aan zelfontwikkeling. Hoewel er in jullie organisatie al aandacht is voor groei en persoonlijke ontwikkeling, zie je dat de behoefte van de millennials groter is dan wat je kunt aanbieden.

Tijdens deze Workshop Coaching voor Millennials krijgen millennials handvatten zodat ze zelf aan het roer komen te staan van hun ontwikkeling. Millennials leren zichzelf te coachen en persoonlijk leiderschap te tonen. Samen stimuleer je een fijne en veilige leer-cultuur waarin uiteindelijk niet alleen millennials beter tot hun recht komen: iedereen leert van zichzelf en van elkaar!

Programma Workshop Coaching voor Millennials

  • Kennismaking
  • Mijn eigen Goeroe?!
  • Reversed Mentoring
  • Zelfreflectie: een tool voor het leven
  • Korte persoonlijke presentatie

Resultaat Workshop Coaching voor Millennials

Na afloop van deze training weet je hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling in eigen handen neemt en houdt. Hoe je zorgt dat je blijft groeien. Welke verzoeken je kunt doen aan je omgeving om betere zelfkennis op te doen en op welke manier je gericht kunt reflecteren op doelen die je jezelf stelt.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Leidinggeven aan millennials

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Workshop Coaching voor Millennials – word je eigen goeroe (en die van je collega’s)'?