InCompany en maatwerk trainingenTrainingen Generatieleren

Workshop: jong talent werven, zo doe je dat!

Binden en Boeien van Talent. Oude taal, voor een nieuwe generatie. Maar hoe spreek je ze wél aan? Net als veel andere organisaties ben je bij het werven van millennials en Generatie Z op zoek naar Young Professionals die het verschil kunnen én willen maken voor jouw organisatie. Die vernieuwing brengen zonder zich aan te passen aan de bestaande manier van werken. Die snel groeien maar zich ook onderdeel voelen van al het werk wat er gedaan is door de mensen vóór hen. Die zich snel thuisvoelen en daarom ook lang blijven.

Careerwise deed onderzoek onder duizenden jongeren. In deze workshop over het werven van millennials en Generatie Z bieden we in sneltreinvaart al onze doelgroep-expertise in toegepaste vorm aan. Je leert aansluiten bij de jongste generaties in taal, vorm en aanbod. Je leert welke kritieke componenten onmisbaar zijn in jouw talentontwikkelingsprogramma en past deze meteen toe in je wervingscampagne.

Voor wie

Je bent Recruiter of Talent Manager en verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van jonge talenten. Je bent op zoek naar een manier om je aanbod te vernieuwen en meer aan te laten sluiten bij de jong generaties van nu, millennials en Generatie Z.

Programma werven van millennials en Generatie Z

  • Introductie en Kennismaking
  • Door de Ogen van jong talent
  • Kritieke componenten voor de werving
  • Waarom het aanbieden van ontwikkeling je kan helpen
  • Korte ronde: hoe en wat je nu direct kunt verbeteren aan je aanpak

Resultaat werven van millennials en Generatie Z

Na afloop van deze training heb je grote en kleine, praktische verandermogelijkheden voor je wervingscampagne en concrete ideeën over het aanbieden van ontwikkelmogelijkheden of een traineeship waar jongeren van nu op AAN gaan.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: Leidinggeven aan millennials, Workshop

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Workshop: jong talent werven, zo doe je dat!'?