fbpx
InCompany en maatwerk trainingenTrainingen Generatieleren

Workshop: millennials werven, zo doe je dat! – over het binden en boeien van jong talent

Binden en Boeien van Talent. Oude taal, voor een nieuwe generatie. Maar hoe spreek je ze wél aan? Net als veel andere organisaties ben je bij het werven van millennials op zoek naar Young Professionals die het verschil kunnen én willen maken voor jouw organisatie. Die vernieuwing brengen zonder zich aan te passen aan de bestaande manier van werken. Die snel groeien maar zich ook onderdeel voelen van al het werk wat er gedaan is door de mensen vóór hen. Die zich snel thuisvoelen en daarom ook lang blijven.

Careerwise deed onderzoek onder 3300 millennials. In deze Workshop Millennials Werven bieden we in sneltreinvaart al onze millennial-expertise in toegepaste vorm aan. Je leert aansluiten bij de generatie in taal, vorm en aanbod. Je leert welke kritieke componenten onmisbaar zijn in jouw talentontwikkelingsprogramma en past deze meteen toe in je wervingscampagne en je programma-aanbod.

Voor wie

Je bent Recruiter of Talent Manager en verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van jonge talenten. Je bent op zoek naar een manier om je aanbod te vernieuwen en meer aan te laten sluiten bij de jong generatie van nu, de millennials.

Programma Training Millennials Werven

  • Introductie en Kennismaking
  • Door de Ogen van de millennial
  • Kritieke componenten voor de werving en je talentontwikkelingsprogramma
  • Bestaand programma: wat mag weg, wat mag erbij
  • Korte ronde: wie gaat wat veranderen

Resultaat Training Millennials Werven

Na afloop van deze training heb je grote en kleine, praktische verander mogelijkheden voor je wervingscampagne en het talentontwikkelingsprogramma of traineeship van je organisatie.

De trainer

Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn interactief, verbindend en fun! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we elke leerervaring op maat. We gaan met je in gesprek over:

  • Het door jou gewenste resultaat
  • De tijdsbesteding waar jij aan denkt
  • Het aantal deelnemers
  • Welk budget je hebt
  • En hoe snel we kunnen starten

We gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals.

Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen.

Vraag een offerte aan


Tags: ,

Vraag een offerte aan


Meer trainingen

Meld je aan voor de nieuwsbriefOntvang het beste van Careerwise (max. 2x per maand)

Aan het begin van je loopbaan komt er veel op je af. Careerwise loodst je daar doorheen en zorgt dat je slim je loopbaan ingaat. Op basis van de resultaten uit het grootste millennial onderzoek van Nederland delen wij met je wat jij moet weten voor meer werkplezier. Bij Careerwise vind je daarnaast de beste workshops, trainingen en meest vernieuwende leerinterventies speciaal voor jou.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Workshop: millennials werven, zo doe je dat! – over het binden en boeien van jong talent'?