Generatieleren

Yes! Binnen jouw organisatie hebben ze het helemaal voor elkaar. Van alle generaties, heb jij er wel eentje in je team. Maar hoe ga je om met zo’n divers team? De verschillende trainingen Generatieleren helpen jouw team om het beste te halen uit elke generatie.

Momenteel zijn er vijf generaties op de werkvloer. Dat is in de geschiedenis nog nooit voorgekomen. Heel mooi want elke generatie brengt iets goeds, maar hoe haal jij het beste uit ALLE generaties?

De verschillen zie je al snel als al die verschillende generaties met elkaar moeten samenwerken. In het Generatietheater zie je deze herkenbare situaties van een afstandje terug, waardoor je er met elkaar over in gesprek kunt gaan. Daardoor ontstaat er meer begrip voor elkaar: de basis voor teambuilding.

Sturen op generatieverschillen

Jongeren zijn de kleinste generatie volgens de bevolkingspiramide. Dé generatie die frisheid en innovatie in zich draagt. Maar young professionals binden en boeien valt niet mee en de vergrijzing neemt de komende decennia enkel verder toe. Careerwise doet voortdurend onderzoek naar de jongste generatie op de werkvloer. Naast de verschillen zijn er belangrijke overeenkomsten tussen de vijf generaties en daar kan jij op sturen.

Hieronder vind je al onze trainingen over Generatieleren.

Chat openen
Hi,
Heb je een vraag over 'Trainingen Generatieleren'?