Generatietheater www

Het Generatietheater: leer van generatieverschillen

De meeste organisaties vergrijzen de komende decennia spectaculair. Hoe houd je medewerkers vitaal en de organisatie bij de tijd? In het  proces van voortdurend updaten, spelen opvolgende generaties een hoofdrol. In het generatietheater laten we dat haarscherp zien, met acteurs uit iedere generatie. We brengen in beeld wat iedere generatie toevoegt en hoe interactie tussen generaties kan vastlopen of juist dynamisch en energie opwekkend kan zijn.

Programma

Wat gebeurt er als een nieuwe generatie zich ongewild aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kun je dat ombuigen? Met dit soort vragen gaan we aan de slag. Dat doen we door middel van interactief theater: een energieke en speelse mix van generatiescènes, gebaseerd op het onderzoek van Aart Bontekoning. Hij voedt het Generatietheater met ontelbare tenenkrommende, bemoedigende, soms hilarische situaties uit de praktijk.

  • Interactief leren
  • Samen lol hebben om herkenbare situaties
  • Prikkelende en open gesprekken voeren
  • Het opwekken van bewustzijn en de jeugdigheid

Over het generatietheater

Het generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar samen met Aart Bontekoning hebben ondergedompeld in de generatiethematiek. Anoek Neele is de verbindende moderator.

Praktisch

Met jou samen maken we een goed afgestemd programma. We verdiepen ons in de doelgroep, organisatie, situatie en het jargon van het bedrijf of het congres. We repeteren een aantal keer en treden dan bij jullie op. Geschikt voor een publiek van 30-400 man. Een muziekinstallatie en een podium zijn een pré.

Het Generatietheater was eerder te zien bij Siemens, Accenture, de Belastingdienst, UWV werkbedrijf, Nyenrode, Christelijke Hogeschool Ede, de Brijder Stichting, het Slingeland Ziekenhuis, Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders, ASVZ, HRM in het onderwijs, de Managersacademie, de Rotary en nog veel meer.

Aart Bontekoning

Aart Bontekoning is generatie-expert. In 2007 promoveerde hij op Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie. De afgelopen jaren verzorgde hij in veel, vooral Nederlandse, bedrijven generatieprojecten en generatie-workshops. Recent verscheen van hem The Power of Generations.

Vraag een offerte aan of stel je vraag:

*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 


Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...