Aart Bontekoning Seminar Millennials op de werkvloer generaties Y Careerwise Sprekers

Seminar samenwerken met Millennials – Generatie-Y op de werkvloer, zo haal je eruit wat erin zit

Millennials zijn zelfingenomen, egocentrisch, ongeduldig en lui. Zo maar wat vooroordelen over samenwerken met Millennials in een organisatie. Maar dat geldt niet voor Nederlandse millennials, zegt generatie-expert Aart Bontekoning.

Millennials in Nederland zijn ambitieus en zien nieuwe manieren om het werk slimmer aan te pakken. Hun brein bevat updates die de vele vergrijzende organisaties met vergrijzende breinen nodig hebben om bij de tijd te blijven.

Programma seminar samenwerken met Millennials

Hoe zorg je er als organisatie voor dat millennials niet afhaken? Wat kan je leren van deze jonge generatie-Y? In dit seminar leer je behoeftes van millennials op de werkvloer begrijpen en leer je hoe zij kunnen helpen de organisatie bij de tijd te houden.

Resultaat na het seminar samenwerken met Millennials

  • Je hebt inzicht in hoe verschillende generaties functioneren binnen de organisatiecultuur.
  • Je hebt inzicht in manieren waarop je jouw organisatiecultuur kunt updaten.
  • Je weet hoe je een werkcultuur kunt creëren die aantrekkelijk is voor alle generaties.
  • Je weet hoe je de vitaliteit en inzetbaarheid van jonge werknemers verbetert.

Wie is jouw trainer?

Aart Bontekoning

Aart Bontekoning is generatie-expert. In 2007 promoveerde hij op Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie. De afgelopen jaren verzorgde hij in veel, vooral Nederlandse, bedrijven generatieprojecten en generatie-workshops. Recent verscheen van hem The Power of Generations.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

*Vanwege je interesse ontvang je onze nieuwsbrief voor (HR-)professionals met het laatste nieuws over Young Professional trainingen (1x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).Onze klanten

Al onze trainingen bieden we op maat aan. De afgelopen tijd werkten wij onder andere met young professionals van Philips, KPN, Kadaster, Noordwest Ziekenhuisgroep, UWV, Gemeente Rotterdam, Mise en Place, Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, vitaliteit & burn-out, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...