met beide benen op de grond training in je kracht staan careerwise sherman-yang-557429-unsplash

Met beide benen op de grond – training In je kracht staan

Hoor jij het ook om je heen: dat iedereen zo lekker in z’n kracht staat? En dat alles zó veel fijner is sinds ze dat doen? En denk jij dan vaak: klinkt leuk, maar hoe werkt dat in je kracht staan in godsnaam?

Daar heb ik iets op verzonnen! In deze training In je kracht staan ontdek je hoe je letterlijk in je kracht kunt gaan staan.

Programma

Wat ga je doen in deze training?

  • Je ontdekt wat jouw unieke talenten zijn en waar jij energie van krijgt.
  • Je leert deze talenten concreet te vertalen naar het dagelijks leven.
  • Je blijft met je benen op de grond, dus geen zweverig gedoe maar wel doelgericht aan de slag met jouw toekomst.

Resultaat na de training In je kracht staan

  • Je snapt wat het betekent om in je eigen kracht te staan
  • Je kunt dit toepassen in je dagelijks leven

Wie is jouw trainer?

Heleen Esser

Heleen Esser helpt als trainer en coach young professionals bij het maken van keuzes vanuit zichzelf, gebaseerd op wie jij bent in plaats van hoe de omstandigheden zijn en wat anderen vinden. Zij ziet het als haar missie om mensen vanuit eigenheid te laten leven.

Praktisch

Bij Careerwise creëren we leerervaringen op maat. Wat zie jij als het gewenste resultaat? En welk budget en welke tijdsbesteding denk je aan? Dit zijn slechts enkele vragen waarover we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals / Millennials.

Vraag een offerte aan:

*Door het inzenden houden we je voortaan op de hoogte van onze nieuwste trainingen: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand en gemakkelijk afmelden onderaan elke nieuwsbrief).


Onze klanten

Al onze trainingen bieden we ook op maat aan voor organisaties. De afgelopen tijd werkten wij onder andere voor young professionals van Fashcom, Gemeente Amsterdam, Ink Strategy, Universiteit Utrecht, Coolblue, Erasmus Universiteit Medisch Centrum, Mobilee, Gemeente Breda, Diversey Inc, Het GeluidBuro en Vluchtelingenwerk Nederland. We ontwikkelen en faciliteren trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit & vaardigheden, persoonlijk leiderschap en team & samenwerking zoals diversiteitsvraagstukken (waaronder werken met generatieverschillen). Wil je iemand spreken voor een referentie? We brengen je graag in contact. Of vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Careerwise Nieuwsbrief

Ontvang het beste van Careerwise: ontdek je talenten, blijf leren, blijf ontdekken en maak het verschil (max. 2x per maand).
jouw voornaam
jouw e-mail
Ik ben...